Betwinner Kasina

100% do 750 kn
4.5 / 5
4.5 / 5
About Kasina
Kasina
Betwinner
Website
No of games
1000+
Online since
2018
License
Curacao
Min deposit
$1
Pros and Cons

Općenito o kockarnici

Bet Winner (ruski igrač na tržištu internetskog sportskog klađenja i kockanja) koji je registriran na Cipru i posluje od 2018. (preko „svemoćne“ licence s Karipskog otočja); sadrži jednostavno sučelje s kojim, barem on koji žele kockati, neće biti zadovoljni. Orijentirani su na klađenje, a kockanje je usputna pogodnost. Ponuda slotova zadovoljava, dok je upitna kvaliteta bonusa i kockanja uživo. Hrvatska jezična podloga je dobra no na tome sve završava jer Bet Winner nije otvoren za hrvatske igrače. Ne bi preporučili za kockanje, pa čak i kada bismo zanemarili tzv. „offshore“ licencu.

Bonusi i promocije

Donosimo Vam osnovne informacije o ponudi bonusa i promocija, a više o njima može se saznati na poveznici:

TIP BONUSA / PROMOCIJEVRIJEDNOSTPOLOG Min.POLOG Max.Obvezne vrtnje
Bonus dobrodošlice100% do 300 €1 €5 €x 28
Ostale promocijeDnevno do 5 besplatnih vrtnji i bonus do 100 €. Mjesečno jedan od mobilnih uređaja. 
TurniriNagradni fond do 30.000 € (u tzv. „Kiši novaca“) no raspoređeno u više manjih u kojem pobjeda donosi od 100 € do 150 €.

Napomena: 

  • Za neke igre primaju se ulozi od 1 € ili čak 0,30 €. 
  • Bonus ćete morate iskoristiti u roku 7 dana od registracije, a ulozi ne smiju biti viši od 5 €.
  • Svima onima koji preferiraju kriptovalute nije dostupna niti jedna vrsta bonusa (obratite pažnju na točku 7. uvjeta korištenja bonusa dobrodošlice).

Softver

Iako ćete u pregledniku Bet Winnera pronaći brojne proizvođače igara, stvarna softverska podrška počiva na njih 47, što je sasvim pristojno i tu nemamo zamjerki. Nedostaje softverska podrška Novomatica no to se nije negativno odrazilo na ocjenu po ovom kriteriju. Softverska potpora je bolja nego kod nekih popularnih kockarnica; sve to u kombinaciji s mobilnim aplikacijama koje su posebno razvijene za iOS te Android uređaje, zaslužuje samo pohvale.

Slotovi

Nedostaju pojedini vrhunski naslovi Novomatica no ponuda od 1215 slotova doista nije loša, posebice kada se uzme u obzir da je Bet Winner primarno posvećen sportskom klađenju. Odlična pogodnost je što ih možete isprobati potpuno besplatno. Do informacija se dolazi jednostavno no njihova kvaliteta i količina (uključujući i podatak o povratu igraču, tzv. RTP postotak) ostavljeni su na volju proizvođačima slot igre. Ako pretražujući slotove slučajno naletite na rulet igru, to nije nikakvo iznenađenje.

Kockanje uživo

Na prvi se pogled stječe dojam kako ponuda virtualnih soba za kockanje uživo nadmašuje čak i one priređivače igara na sreću koji su se specijalizirali za internetsko kockanje no pažljivijom analizom zamjećujemo kako je (od ukupno 444) aktivno tek 100-njak. Nadalje, bez obzira na izbornik koji omoguće pretraživanje po vrstama igara, ne možete biti sigurni u kakvu igru se upuštate jer nedostaju detaljnije informacije (npr. koja je inačici ruleta), a i ponuda kartaških igara (npr. pokera) je više nego skromna.

Novčane transakcije

Ne prihvaćaju se kartice Visa i MasterCard, a i mogućnosti transakcija nisu iste za sve zemlje. Pojedini platni sustavi prihvaćaju se za uplate, ali ne i za isplate. Moguće je koristiti mrežne novčanike, platne sustave (npr. Neteller i ecoPayz) te čak 30 kriptovaluta.

Uplate pologa: najmanje 1 ili 2 eura (što ovisi o načinu uplata), a najviši iznos nije određen.

Povlačenja i isplate: mogu potrajati tjedan dana, a najmanji iznosi ovise načinu isplata (2, 5, 10 i 50 eura). Uplate pologa i povlačenja bez kockanja se ne odobravaju, a dobici iznad 10.000 eura smatraju se velikima i prolaze poseban postupak odobrenja.

Igračima savjetujemo prethodno upoznavanje s pravilima kockarnice.

Mobilna aplikacija

Betwiner je razvio posebnu mobilnu aplikaciju koja igračima omogućava korištenje svih mogućnosti koje postoje i u verziji za stolna računala. Pohvalno je i što su u mobilnoj aplikaciji dostupne sve igre koje se nalaze na mrežnoj stranici za stolna računala.