Boo Kasina

Do 7500 kn + 150 besplatnih vrtnji
4.5 / 5
4.5 / 5
About Kasina
Kasina
Boo
Website
No of games
1200+
Online since
2019
License
MGA
Min deposit
$10
Pros and Cons

Općenito o kockarnici

Ova kockarnica je licencirana na Malti i posluje od 2019. godine, dakle nema dugu tradiciju poslovanja na tržištu kockanja. Kockarnica ima jednostavan, ali i istovremeno originalan dizajn tematski posvećen simpatičnom liku duha. Kockarnica nudi standardne bonuse i nema osobito velik fond igara. Nedostaje licenca za hrvatsko tržište što nismo automatizmom okvalificirali kao nedostatak u pogledu mrežne sigurnosti, ali ipak traži određenu dozu opreza; tome ne ide u prilog niti okolnost prema kojoj postoji zabrana pristupa igračima iz SAD-a i UK-a. Korisnička podrška omogućuje chat tek nakon pokretanja igre i pokazala se dobrom. 

Bonusi i promocije

Donosimo Vam osnovne informacije o ponudi bonusa i promocija, a više o njima može se saznati na poveznici:

TIP BONUSA / PROMOCIJEVRIJEDNOSTPOLOG Min.POLOG Max.Obvezne vrtnje
Bonus dobrodošlice na 1. polog100% do 500 €+ 50 vrtnji 20 €Nije određenx 25
Bonus dobrodošlice na 2. polog50% do 200 €+ 50 vrtnji 20 €Nije određenx 25
Bonus dobrodošlice na 3. polog100% do 300 € + 50 vrtnji20 €Nije određenx 25
Bonus na svaku uplatu5% do 2.000 €20 €Nije određenNije određen
Ostale promocijeOmogućuje besplatne vrtnje i bonuse od 100 € do nevjerojatnih 2.500.000 €. 
TurniriNagradni fond do 60.000 €.

Napomena: 

  • Bonusi se koriste samo za kockanje i oduzimaju se ako zatražite povlačenje.
  • Paket dobrodošlice nije dostupan na uplate putem platformi: Skrill, Neteller i ecoPayz.
  • Besplatne vrtnje moguće su samo na točno određenim slotovima.

Softver

Softverska podrška ove kockarnice nije službeno deklarirana, a analizom igara zaključujemo kako se oslanja na otprilike 30-tak proizvođača, a zamjećujemo kako nedostaje ponuda igara od strane NetEnta i Novomatica. S tim u vezi, softverska potpora možda i nije tako impresivna no možemo reći da je relativno dobra. Naravno, dodatni softverski problem je nedostatak mobilne aplikacije.

Slotovi

Ova kockarnica ima ponudu od 1703 video slot igre, a da bi ih isprobali morate se prethodno registrirati; pri tome uplata pologa nije obvezna. Ponuda slot igara je relativno dobra no uočili smo kako određeni broj slotova nije dostupan za igrače iz Hrvatske (ova činjenica nije posebno navedena u pravilima kockarnice nego smo se sami u to uvjerili prilikom praktične provjere).  Podatak o najmanjem povratu (RTP) nismo pronašli u pravilima kockarnice, taj podatak nismo pronašli niti u info poveznici pojedine igre. 

Kockanje uživo

Ova kockarnica, poput svake koja svojim igračima želi pružiti iskustvo izravnog kontakta s ostalim igračima i krupijeom, također ima i ponudu kockanja uživo. Boo kockarnica, barem u vrijeme kada smo radili na njezinoj recenziji, imala je ponudu od 65 virtualnih soba namijenjenih kockanju uživo. Mora se priznati kako to nije mnogo, ali nije niti malo; posebice u usporedbi s kockarnicama koje su licencirane na hrvatskom tržištu. Zastupljene su sve popularne igre, kao što su: ruleti u njegovim raznim inačicama, poker, Baccarat i BlackJack.

Novčane transakcije

Kockarnica omogućuje transakcije u bilo kojoj od valuta, a temeljna operativna valuta je euro i u odnosu na njega se ostale obračunavaju. U kontekstu uplata pologa kockarnica ističe kako prihvaća transakcije putem debitne i kreditne kartice, mrežnih novčanika i bankovnih transfera. 

Uplate pologa: najmanje 20 eura ili njegova protuvrijednost, a najviši iznos nije posebno naznačen u pravilima kockarnice i ovisi o svakoj pojedinoj igri (primjerice za Karipski rulet najveći iznos uplate je 100 eura).

Povlačenja i isplate: najmanje 20 eura ili njegova protuvrijednost, a najviši iznos je do 5.000 eura tijekom 30 dana.

Igračima savjetujemo prethodno upoznavanje s pravilima kockarnice.

Mobilna aplikacija

Ne postoji posebna aplikacija za korisnike pametnih telefona. Za pristupanje igrama u pokretu dovoljno je na pretraživaču otvoriti stranicu kasina. Ako je to moguće, grafika mobilne verzije bolja je od originalne stranice za stolna računala.