Spin Samurai Kasina

Do 6000 kn + 75 besplatnih vrtnji
4.5 / 5
4.5 / 5
About Kasina
Kasina
Spin Samurai
Website
No of games
2000+
Online since
2020
License
Curacao
Min deposit
20$
Pros and Cons

Općenito o kockarnici

Unatoč tome što ova kockarnica posluje nepune dvije godine, ne treba dvojiti kako se radi o pomno osmišljenom projektu. Kockarnica se izdvaja dizajnom koji se oslanja na tradiciju samuraja. Ova kockarnice nudi iznenađujuće velik fond igara, zanimljive bonuse i turnirske promocije. Nedostaje licenca za hrvatsko tržište što nije automatizmom nedostatak u pogledu mrežne sigurnosti, ali i traži određenu dozu opreza.

Bonusi i promocije

Donosimo Vam osnovne informacije o ponudi bonusa i promocija, a više o njima može se saznati na poveznici: 

TIP BONUSA / PROMOCIJEVRIJEDNOSTPOLOG Min.POLOG Max.Obvezne vrtnje
Bonus dobrodošlice na 1. polog125% do 100 € 10 €100x45
Highroller bonus50% do 3.000 €200 €2000x45
Bonus dobrodošlice na 2. polog100% do 200 €+ 25 vrtnji10 €200x45
Bonus dobrodošlice na 3. polog80% do 500 € + 50 vrtnji10 €500x45
Friday Bonus50% + 30 vrtnji15 €100x45
VIP bonusiBesplatne vrtnje i dnevni povrati do 30%  u najvećem iznosu do 3.000 €, a broj obveznih vrtnji je umanjen na 25.
TurniriNagradni fond od 1500 € do 500.000 €

Napomena: postotak bonusa dobrodošlice je umanjen za igrače iz pojedinih Europskih zemalja, a Hrvatska nije među njima.

Softver

Softverska podrška je zaista impresivna, čak 45 proizvođača podupire ovu kockarnicu; posljedično, ova kockarnica ima jednu od najvećih ponuda igara. Svejedno, treba imati na umu da nedostaje podrška Microgaminga i Novomatica te da nisu sve igre svima dostupne. Tako, NetEnt igre nisu dostupne za čak 50 zemalja (među njima je i Hrvatska), a i poneke igre, (neovisno o proizvođaču) ne mogu se igrati u 60-tak zemalja. Igrači samo mogu učitati kockarnicu u svoje preglednike jer nema posebnih mobilnih aplikacija.

Slotovi

Ova kockarnica u ponudi ima čak 4652 slota. Odlična pogodnost za sve igrače je što ih mogu prethodno isprobati, čak i bez registracije. Ponuda slot igara bi se mogla čak i dodatno proširiti (vidi recenziju softvera). Podatak o najmanjem povratu (RTP) nismo pronašli u pravilima kockarnice (nema niti poveznice na pravila pojedine slot igre) no barem smo na taj način provjerili korisničku podršku koja je odmah reagirala.

Kockanje uživo

Danas je gotovo nezamislivo internetsko kockanje u kojem istovremeno ne bi bilo ponuđeno kockanje uživo pa slijedom toga i ova kockarnica također učinkovito prati trendove i koristi tehnološke mogućnosti kako bi ponudila kockanje uživo. 

U trenutku ove recenzije Spin Samurai ima nevjerojatnu ponudu od čak 295 virtualnih soba namijenjenih kockanju uživo. Ne postoji igra koje biste se mogli sjetiti, a da nije zastupljena u ponudi kockanja uživo; počevši od ruleta u svim njegovim poznatim inačicama, preko pokera i Baccarata pa sve do BlackJacka. Kako bi se ljubiteljima kockanja uživo osiguralo samo najbolje moguće iskustvo, ova kockarnica prethodno potvrđuje kvalitetu mrežnog prijenosa.

Novčane transakcije

Kockarnica omogućuje transakcije putem 15 valuta (uključujući i kripto valute), a operativna valuta je euro prema kojem se obračunavaju ostale. Prihvaćaju su kreditne i debitne kartice VISA i MasterCard, kao i alternativni načini plaćanja; pri tome nisu sve platforme jednako podržane. 

Uplate pologa: najmanje 10 eura ili njegova protuvrijednost, a najviši iznos ovisi o načinu plaćanja koji se koristi.

Povlačenja i isplate: najmanje 20 eura ili njegova protuvrijednost, a najviši iznos ovisi o načinu plaćanja koji se koristi.

Zbog niza ograničenja, igračima savjetujemo prethodno upoznavanje s pravilima kockarnice.

Mobilna aplikacija

Spin Samurai mobilna aplikacija je čak i bolja od verzije za stolna računala. Igrači koji vole igrati u pokretu bit će iznimno zadovoljni odličnom funkcionalnošću i vrhunskim iskustvom igranja.