Gunsbet Kasina

100% do 2250 kn + 100 besplatnih vrtnji
4.5 / 5
4.5 / 5
About Kasina
Kasina
Gunsbet
Website
No of games
1000+
Online since
2016
License
Curacao
Min deposit
$10
Pros and Cons

Općenito o kockarnici

GunsBet posluje od kraja 2016. i licenciran je na Karipskom otočju; sadrži pregledan, funkcionalan i originalan dizajn, tematski posvećen ambijentu divljeg zapada. Kockarnica nudi prosječne bonuse, ali zato ima povelik fond igara. Tu je i hrvatska jezična podloga (doduše s pravopisnim greškama) no kada je to trebalo, nije bilo moguće komunicirati hrvatskim jezikom, iako HR zastavica stoji uz chat oznaku i upućuje na takvu mogućnost. Nedostaje joj hrvatska licenca i već je bila blokirana od strane Porezne uprave RH (zadnji put u travnju 2021.). Nismo evidentirali pritužbe igrača no treba biti oprezan jer se ipak radi o tzv. „offshore“ registraciji.

Bonusi i promocije

Donosimo Vam osnovne informacije o ponudi bonusa i promocija, a više o njima može se saznati na poveznici: https://www.gunsbet35.com/hr/promotions. 

TIP BONUSA / PROMOCIJEVRIJEDNOSTPOLOG Min.POLOG Max.Obvezne vrtnje
Bonus dobrodošlice100% do 300 €+ 100 vrtnji 20 €Nije određenx 20
55% bonus petkom55% do 300 €+ 20 vrtnji dnevno 20 €1000 €x20
Ostale promocijeOmogućuju do 200 besplatnih vrtnji i bonuse od 100 € do 2000 €. 
TurniriNagradni fond do 80.000 €.

Napomena: 

  • Ovdje nalazimo izuzetno povoljne zahtjeve u pogledu obveznih vrtnji. 
  • Dobitak bonusa ostvaruje se putem posebnog koda.
  • Dobitak od besplatnih vrtnji po osnovi bonusa dobrodošlice može biti korišten samo za uplate na BGAMING igrama, a eventualne isplate s osnove bonusa ograničeni su na 10 €.
  • Besplatne vrtnje moguće su samo na točno određenim slotovima.

Softver

Cjelovita softverska podrška ove kockarnice naznačena je isticanjem nekih poznatijih imena no mi smo nedvojbeno utvrdili kako ova kockarnica ima ogromnu podršku od točno 60 proizvođača, a nama se čini gotovo nevjerojatnim da iza njih ne stoje Microgaming i Novomatic. Softverska potpora je vrlo dobra, a ukupni dojam narušava nedostatak posebno razvijene podrške za iOS, tj. mobilne aplikacije za korisnike Apple uređaja.

Slotovi

Ponuda slotova je odlična i ovdje ćete doista naći reprezentativnu ponudu od čak 3401 slota. Kako biste ih isprobali, morat ćete se registrirati, a dobra vijest je što se ne zahtjeva uplata pologa. Podatak o najmanjem povratu (RTP) nismo pronašli u pravilima kockarnice, a unatoč detaljnim opisima svakog pojedinog slota (mi smo primjerice isprobali jedan od popularnih slotova, Razor Shark), niti tamo ga nismo pronašli. Pored toga, taj podatak je ostao nepoznanica i za, ovo moramo istaći, vrlo ljubazne djelatnike korisničke službe. 

Kockanje uživo

Ako netko omogućava kvalitetno i bogato iskustvo kockanja uživo, onda je to ova kockarnica. Guns Bet je u vrijeme naše recenzije imao ponudu od 287 virtualnih soba namijenjenih kockanju uživo. Naravno da takvoj ponudi ne možete naći zamjerku i da su zastupljene sve popularne igre. Koliko je to tehnološki zahtjevno možda najbolje govori činjenica da osam (od ukupno devet) licenciranih hrvatskih priređivača igara na sreću, za razliku od kladionica i sportskog klađenja, uopćei nema ponudu kockanja uživo.

Novčane transakcije

Temeljna valuta je euro i sve se ravna prema njemu, a omogućene su transakcije u nizu valuta (uključujući i kriptovalute). Kockarnica ističe kako prihvaća transakcije putem debitne i kreditne kartice, mrežnih novčanika i bankovnih transfera (MasterCard nije prihvaćen za Hrvatsku).

Uplate pologa: najmanje 20 eura ili njegova protuvrijednost, a najviši iznos je 5.000 eura no to ovisi o platnoj platformi koja se koristi.

Povlačenja i isplate: trenutno (iznimno dva do tri dana) a najmanji iznos je 20 eura ili njegova protuvrijednost, a najviši iznos je do 5.000 eura.

Igračima savjetujemo prethodno upoznavanje s pravilima kockarnice.

Mobilna aplikacija

U mobilnoj inačici Gunsbet kasina glavni Vas izbornik vodi u izbornike lutrije i turnira, tamo možete naći sve turnire koji se trenutno igraju, kao i pravila i opis programa nagrađivanja. Ne postoji posebna aplikacija, nego se igra u pokretu aktivira s pretraživača.