Loki Kasina

9000 kn + 100 besplatnih vrtnji
4.5 / 5
4.5 / 5
About Kasina
Kasina
Loki
Website
No of games
1000+
Online since
2016
License
Curacao
Min deposit
$20
Pros and Cons

Općenito o kockarnici

Kockarnica je licencirana na Malti 2018. no posluje od 2019. godine. Sučelje je jednostavno i dobro izgleda na tamnoj pozadini no njegova funkcionalnost u smislu ponuđenih izbornika bi trebala nuditi više. Bonusi i promocije nisu reprezentativni, ali je zato vrlo dobra ponuda slot igara dok ima prostora za poboljšanje ponude ruleta u kockanju uživo. Nema hrvatsku licencu te je blokirana. Neke od pritužbi daju nam za pravo; kockarnica primjenjuje svoja pravila, a to što su neke odredbe nepoštene nije njihov problem – mogao bi biti vaš pa zato oprez.

Bonusi i promocije

Donosimo Vam osnovne informacije o ponudi bonusa i promocija, a više o njima može se saznati na poveznici:

TIP BONUSA / PROMOCIJEVRIJEDNOSTPOLOG Min.POLOG Max.Obvezne vrtnje
Bonus dobrodošlice na 1. polog100% do 1.000 €25 Nije određenx40
Bonus dobrodošlice na 2. polog50% do 1.000 €50 €Nije određenx 40
Bonus dobrodošlice na 3. polog25% do 1.000 €100 €Nije određenx 40
Ostale promocijeNema. 
TurniriNagradni fond od 1.000 € do 15.000 €.

Napomena: 

  • Svi dobici od bonusa dobrodošlice i početnog pologa kvalificiraju se kao bonus novac koji nije moguće povući. 
  • Uvjet za sudjelovanje na turnirima može biti 30% vrijednosti (npr. polog za najizdašniji turnir iznosi 2.500 €). 
  • Najveći dobitak ostvarenih bonusom je ograničen na njegovu dvostruku vrijednost, a pri kombiniranim iznosima, prvo se troše stvarni iznosi; poput banke u kojoj prvo otplaćujete kamatu, a ostaje dugovanje po glavnici.

Softver

Softverska potpora je doista impresivna i oslanja se na 71 proizvođača; možda bi mogla biti upotpunjena NetEntom i Novomaticom. Sveukupno, zaključujemo kako je softverska potpora vrlo dobra, a jedini stvarni problem mogu imati ljubitelji Apple uređaja jer nedostaje posebno razvijena mobilna aplikacije za iOS.   

Slotovi

Igrači imaju priliku okušati se u 2343 slot igre, što po nama nije ponuda za podcjenjivanje. Oni koji preferiraju popularne naslove NetEnta ili Novomatica morat će se zadovoljiti igrama ostalih poznatih proizvođača poput Microgaminga. Dobra je stvar što smo mogli pronaći podatak o postotku povrata igraču (RTP) za slot igre koje smo provjeravali tijekom rada na ovoj recenziji. Deklarirani RTP je iznosio 96% i barem na deklarativnoj razini nije nizak. 

Kockanje uživo

Pronašli smo 139 virtualnih soba namijenjenih kockanju uživo. Zastupljene su glavne igre no oni koje žele više inačica ruleta neće biti impresionirani. Glede uplate pologa nalazimo izbor od tri valute (euro, poljski zlot i kanadski dolar), a za ulaz u virtualnu sobu morate imati pozitivno stanje na računu, bez obzira jeste li registrirani. Pogled iz perspektive igrača je odličan, omogućen jednostavan pristup chatu, kameri i svemu što ćete trebati, a privlačni ženski djelitelji raspoloženi su za komunikaciju i stvaranje ambijenta zbog kojeg ste i započeli kockanje uživo.

Novčane transakcije

Temeljna valuta je euro, a prihvaćaju se mrežni novčanici, bankovni transferi te MasterCard i Visa. Najveća moguća uplata u igri je ograničena na 50 eura.

Uplate pologa: najmanje 5 eura (iznimno je moguća uplata 2 eura pri instalaciji aplikacije), a najviši iznos pologa nije deklariran u pravilima kockarnice.

Povlačenja i isplate: nije naveden najmanji iznos no on ovisi o platformi koja se koristi, dok najviši nije jednoznačno određen (dnevno 3.000 eura, tjedno do 10.000 eura, a tijekom mjeseca do 30.000 eura). U pravilima kockarnice navodi se pravo prema kojem se neće isplatiti dobitak u iznosu većem od 250.000 eura, što je najblaže rečeno, nepoštena praksa.

Igračima savjetujemo prethodno upoznavanje s pravilima kockarnice.

Mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija za ovu online kockarnicu ne postoji, igranje u pokretu moguće je otvaranjem stranice kasina u pretraživaču. Nejasno je, kad ne postoji posebna aplikacija,  zašto je broj dostupnih igara za igranje na mobitelu manji od onoga u verziji za stolna računala.